Wednesday, February 29, 2012

Testimoni Pengguna


Nadiya Abraham.
"alhamdulillah tun...slepas stgh jam mkn jamu ni....sakit kpala nadiya beransur reda...n malam ni dh xsakit dh kpala ni...2 mggu suffer sakit kpala...lps mkn jamu tu trus okay...kopi tu pun okay...mmg sedap...xrugi nadiya cuba....hehehehe...thx tun sbb suggest kt nadiya tempoh hari....:)"
Gee MizzNurzy.
"haid sy biasa lama..tapi lepas mkn ni..ok la ..dah jadi seminggu je..sbb awl2 dah lancar..tak tersekat2"
Idayu Bt Ibrahim.
"Makan jamu n kopi jd bdn btenaga.yg peliknya x lapar.n boleh tahan wat keje smp tgh mlm.thanx tun."
Sharifah Razlina Syed Rainuddin.
"I pun pengguna jamu nih. Baru cuba dlm seminggu. Hasilnya memang memuaskan. Badan rasa ringan & cergas...!! Nak buat kerja2 rumah & uruskan 4 orang anak dah tak letih sangat dah. Untuk dalaman wanita pun baguss tau!! Thanks Tun, berkongsi kebaikan jamu ni. Two thumbs up I bagi. Insya'allah, akan berpanjangan ambik jamu ni dari u."
Fazila Adini Shafie.
"Dah sebulan lebih amal jamu ni. Alhamdulillah sesuai sgt dgn badan ni. Tak panas. Kesan pertama yg ketara, melawaskan, kecik dan besar hehehe. Badan pun rasa segar je, kalau amal minun pagi2 dgn kopi pegaga tu. Cuba dulu, tak rugi. InsyaAllah "
Tina Othman.
"saya pun happy sangat dgn jamu ni, badan xde letih,kurang selera makan & masalah keputihan pun xde..selalu klu puasa mesti ada masalah keputihan tp skrg okey"
Aziaton Shuib.
"saya pon dah cuba jamu ngan kopi ni dalam dua minggu dah.. jamu ni ok.. rasa dia tak laa pahit sampai x leh telan.. kan sesetengah jamu rasa dia pahit.. Jamu ratus warisan ni ok, badan pon rasa ringan.. Yang lagi best.. kopi pegaga.. sangat sedap ok.. bile minum rasa nak tambah lagi secawan.. "
Nurul Huda Azlin Omar.
"sy pon dh try jamu ni.. memang sy boleh sarung baju lama dh... bila nampak perubahan.. makin xcited ar minum.. pas ni nak try kopi pegaga lak..."
Hadzni Amoy.
"sama2 tun..hehehe..pade sesape yg blom try..elokla try..lg2 kpd yg telah berkahwin..try dulu brlah tau..mmg elok..rugi kalo x cube.tp kan tun akak nk tanye skit la..bile minum kopi pegaga nie bau susu bdn akak rase wangila.."
Shila Aziz.
"setelah mengamalkan 5 bekas jamu ini..saya dgn gembiranya telah turun sebanyak 3kg..ehehe...even sikit bg sy tp badan rasa ringan n masalah keputihan tiada lagi..alhamdulillah..br je continue order 10bekas dgn tun..skang bekas ke 7 n alhamdulillah badan rasa cergas..akan berusahan lg smpai dpt berat ideal."
Alice Dot Azra.
" Satu kotak Kopi Pegaga dah habis, perut buncitku kian menipis..cewah.."
Azlayani Aziz.
"jamu yang baru nie lebih halus lar.. senang nak minum dah nmpak perubahan kt badan nie kalo tak minum sehari mesti tak lengkap hari tue"

No comments:

Post a Comment

Post a Comment